Massage Odense

Har du ømme muskler eller andre former for smerter og lidelser kan massage hjælpe dig. Vi tilbyder i vores klinik i Odense klassisk fysioterapeutisk massage til forebyggelse og lindring af smerter og spændinger i bevægeapparatet. Vores daglige brug bærer præg af, at vi vil give folk de faglige betragtninger, som vi kan give som fysioterapeut. Vi har en masse erfaring samt en uddannelse som fysioterapeutisk massør der hjælper dig til at opnå en større velvære.

Så samtidig med at du os hos får en god behandling, som giver afslappede muskler, får du også en fysioterapeutisk massage. Den giver mulighed for at behandle de smerter og lidelser, du måske har. Ved en fysioterapeutisk massage er der nemlig også mulighed for, at massøren kan skabe ekstra cirkulation i kredsløbet, og blodet bliver iltet ud i musklerne. Det har mange opdaget og den positive betydningen, gør at man opnår afslappede muskler og optimere kredsløbets mulighed for at få nyt iltet blod ud i musklerne.

En af gevinsterne ved behandlingen og den øgede cirkulation er, at affaldsstoffer i kroppen lettere kan komme med retur og der opnås lethed og velvære i hele kroppen.

Har du behov for massage?

Har du brug for en massage, der samtidig med at give velvære og afslappede muskler, også kan behandle dine smerter og lidelser? Så er vores klinik, der er beliggende i Odense, den klinik, du kan komme til. Vi giver nemlig både massage til patienter, der har akut brug for hjælp. Samtidig med det vil vi også meget gerne forebygge vores patienter, så der ikke pludselig opstår et akut behov for behandling.

Vi vil nemlig hellere forebygge lidelser og smerter ved massage, end vi vil behandle, når det bliver akut. Du er derfor altid velkommen til at komme forbi vores klinik i Odense, hvis du har brug for at få forebygget. Vi vil nemlig hellere forebygge end behandle, når skaden er sket for vores patienters skyld.

Kontakt os på 22 67 13 02 eller mail@tarupfys.dk for mere information om behandlinger. Du kan også besøge vores fysioterapi klinik i Odense for at tilegne dig mere information om denne form for behandling.

Fysioterapi massage odense