Genoptræning Odense

Har du brug for hjælp til at genvinde blandt andet muskelstyrke, ledbevægelighed og balance, samt mindske smerter, så kan vi hjælpe dig. Vi kan levere en helhedsorienteret genoptræning, med en høj kvalitet og faglighed – alt sammen i rolige omgivelser i Tarup.  

Vi kan hjælpe dig i din genoptræning ved blandt andet specifik guidning og/eller udarbejdelse af individuelle træningsprogrammer. Vi tager hensyn til dine ønsker og behov, når det kommer til det personlige træningsprogram, der giver dig mulighed for at træne, når det passer ind i din hverdag. Er du i stedet mere tryg ved at følge dit træningsprogram på et hold, hvor du bliver superviseret af en fysioterapeut, så har du mulighed for at deltage på Vedligeholdet


Genoptræning kan være nødvendig efter:

Skadepause

Genoptræningen efter en skade er meget vigtig. Det kan være efter en overbelastningsskade, et traume eller andet. Genoptræningen kan foregå som et individuelt forløb, hvor du selv træner derhjemme, eller du kan deltage på et af vores træningshold, hvor træningen foregår med supervision fra en fysioterapeut.

Endt sygdoms-forløb

Genoptræning kan være nødvendig efter et sygdomsforløb for at forbedre balance, koordination samt styrke musklerne. Det kan hjælpe dig til bedre at kunne klare dagligdagens udfordringer ved at optimere kroppens funktionsniveau.

I forbindelse med operation

Fysioterapeuten kan vurdere hvilken type genoptræning, der er nødvendig efter en operationen og herved optimere træningseffekten. Der gives individuelle instruktioner i form af øvelser, så kroppen kommer sig på bedst mulige måde, og træningen forløber så let som muligt. 


Min Genoptræning – frit valg til genoptræning

Som noget nyt kan du nu vælge Tarup Fys til din genoptræning. Det betyder, at du som borger har mulighed for frit at vælge os til at varetage din genoptræning, hvis din kommune ikke kan tilbyde opstart af genoptræning senest syv dage efter, at du er blevet udskrevet fra hospitalet med en genoptræningsplan.

Gå ind på www.mingenoptraening.dk for at læse mere omkring tilbuddet, og for at lave en aftale med os som dit genoptræningssted.

Sundhedsforsikring

Vi har aftaler omkring genoptræning og behandling af patienter med sundhedsforsikringer fra forskellige forsikringsselskaber. Kontakt os eller dit eget forsikringsselskab for yderligere information angående genoptræning hos Tarup Fys. 

Læs mere om hvad vi kan tilbyde af fysioterapi i Odense.

Genoptræning Odense