Hold

Hos Tarup Fys har vi et træningshold for dig!

Alle holdene er varetaget af en erfaring fysioterapeut, og der vil være mellem 4 og 6 deltagere af gangen på holdene. Herved sikrer vi en høj kvalitet og fordybelse, hvor terapeuten har mulighed for at tilpasse træningen individuelt og efter dit behov.  

 

Egenbetaling på alle vores træningshold fra kun 49,50,- pr. gang

 

Om vores hold

FysioPilates

FysioPilates er en effektiv træningsform, der har til formål at styrke alle de stabiliserende muskler omkring kropsstammen fra bækken til nakke. Holdet er ideelt for dig med blandt andet ryg-, nakke- og/eller skulderproblematikker. Kvalitet og fordybelse er i højsæde, og vi arbejder med kropsbevidsthed i et roligt tempo. Du vil opnå en større kropskontrol, muskelstyrke og smidighed, og vil derfor bedre kunne klare hverdagens udfordringer og belastninger.

holdtræning fysioterapeut odense

Bold

Dette hold er for dig, der ønsker at forbedre din balance, så du i hverdagen kan føle dig mere tryg og bevæge dig mere frit omkring. Udover balance er der fokus på koordinationsevne, og du vil få styrket alle dine muskler i kroppen igennem sjov og motiverende bold-træning. Vi vil gøre brug af en stor træningsbold, en lille træningsbold, håndvægte, elastikker mm., og træningen vil være både liggende, siddende og stående.


Vedligeholdet

Holdet er for dig, der ønsker at vedligeholde og forbedre dit nuværende fysiske funktionsniveau. Du vil deltage på et lille hold, hvor det vil være fælles træning med fokus på den enkelte. Der vil altid tages højde for individuelle skavanker, og instruktøren vil hjælpe med at få øvelserne tilpasset den enkelte. Holdet henvender sig primært til ældre – uanset problematik – alle kan være med! 


 

Skulder-/nakkehold

Dette hold henvender sig til dig med smerter/gener i skulder, nakke og/eller øvre ryg. Holdet er relevant uanset om du oplever muskelspændinger, har en uhensigtsmæssig kropsholdning, har en skade eller blot har et ønske om specifik superviseret træning. I øvelserne vil der være fokus på muskelstyrke, stabilitet og bevægelighed med individuel tilpasning, og vi vil arbejde med forskellige redskaber såsom elastikker, bolde, håndvægte mm.  


GLA:D

GLA:D er et specifikt uddannelses- og træningsforløb til dig med symptomer på artrose (slidgigt) i knæ- og/eller hofteled. Formålet med forløbet er at reducere smerte, forbedre funktion, lette dagligdagen og udsætte eller helt undgå en eventuelt operation. Igennem en patientundervisning vil du lære om artrosens kendetegn, risikofaktorer, behandlingsmuligheder, træning og fysisk aktivitet mm. Derudover vil du modtage superviseret træning som tilpasses dig og dit niveau. Træningen vil foregå 2 gange om ugen i 8 uger, hvorefter du anbefales at fortsætte træningen selv derhjemme.

Kontakt os hvis du vil skrives op til et GLA:D forløb, så vi kan finde en tid til forundersøgelse og registrering.

Pris for et fuldt GLA:D-forløb: 2.533 kr.

Prisen omfatter forundersøgelse, patientuddannelse, 16 timers træning inkl. træningsinstruktion samt opfølgning og slutundersøgelse.

Sygesikring Danmark giver 1.108,50 kr. i tilskud ved medlemskab

Du kan læse mere om GLA:D på www.glaid.dk.

 

Boldholdet, Vedligeholdet, Skulder-/nakkeholdet samt FysioPilates træner 1 time 1 gang ugentligt. Du er velkommen til at ringe til klinikken på tlf.nr. 22 67 13 02 for yderligere information eller tilmelding til holdene. Holdene starter op når der er minimum 4 tilmeldte på hvert hold. Det er muligt at komme på venteliste hvis holdene er fyldte. 

Læs mere om vores klinik, vores tilgang og vores fysioterapi i Odense.