Kinesiotape Odense

Kinesiotape er en form for terapi, som skal hjælpe kroppen med at styrke dens selvhelbredende kræfter hele døgnet rundt. Ved at placere tapen de steder på kroppen, hvor der er smerter, giver det kroppen bedre mulighed for at selv at kunne helbrede dens smerter og lidelser. Vi benytter denne form for terapi i vores klinik i Odense.

Kinesiotape fungerer således, at det bliver sat på kroppen, hvor det har mulighed for at sidde på i op til en uge. Tapen kan tåle vand og andre påvirkninger, der kan være udefra, hvilket gør, at den har mulighed for at sidde på huden så længe.

Når man benytter kinesiotape har man mulighed for at kunne bevæge sig frit, da tapen understøtter bevægeligheden i musklerne. Det gør også, at du stadig kan blive ved med at lave de ting, du gør i hverdagen. Du kan nemlig bevæge sig, samtidig med at det hjælper din krop til at styrke dens selvhelbredende kræfter.

Få behandling med kinesiotape i Odense

På vores klinik der er beliggende i Odense, er vi uddannet til at sætte kinesiotape på kroppen, så den sidder præcis, som den skal. Tapen skal nemlig sidde på kroppen, så det hjælper og støtter præcis, hvor det skal. Det gør også, at man benytter tapen på de områder på kroppen, der har brug for behandling Når man benytter kinesiotape giver det lindring samtidig med, at det stimulerer ophedningen.

Man kan blandt andet bruge kinesiotape til at genoptræne, forebygge, støtte og til at behandle eventuelle sportsskader. Der er derfor rigtig mange muligheder ved at benytte kinesiotape som behandlingsform. Det kan være, at det er den form for behandling, du har brug for at benytte for at komme af med dine smerter og lidelser.

Kontakt os på 22 67 13 02 eller mail@tarupfys.dk for mere information om behandlinger. Du kan også besøge vores klinik i Odense for at tilegne dig mere information om denne form for behandling.

Tarup Fys i Odense tilbyder behandling ved hjælp af kinesiotape