Tarup Fys i Odense

I vores fys eller fysioterapi klinik, der ligger i Odense, arbejder vi efter vores koncept: ”At forebygge er bedre end at behandle”. Vi tror på konceptet, da man ved at forebygge, har mulighed for at undgå akutte skavanker. Det er derfor vigtigt for os, at vi hele tiden kan hjælpe vores patient med at kunne forebygge de store og små skavanker, du måske døjer med.

Hvis du bor i Odense, vil vores klinik være et optimalt valg for dig, da vi er nemme at køre til, og har gode parkeringsmuligheder. Når du benytter os som din fys, vil du være sikker på, at du får præcis den behandling, som du har brug for. Vi har mange års erfaring med forskellige former for fys arbejde, hvilket gør, at vi kan give dig præcis den behandling og værktøjer, som du har brug for. Vi er blandt andet specialiseret i at behandle spændingshovedpine, musearm, ryg og lænd smerter.

Trygge rammer hos Tarup Fys

På vores fys klinik, der har sin beliggenhed i Odense, lægger vi meget vægt på, at man, som patient, skal føle sig tryg og i gode hænder, når du bliver behandlet ved os. Vores patienter skal ikke føle, at de bare er en del af mængden, og derfor benytter vi nogle små lokaler, så man under behandlingen ikke ligger sammen med andre, der også har brug for en fys behandling. I vores fys klinik holder vi meget fast i den klassiske form for behandling, hvilket gør, at vores behandlinger er baseret meget på den fysioterapeutiske form for behandling med hænderne. Det er faktisk en form for manuelt terapi, som vi sørger for at holde fast i ved at benytte den klassiske form for behandling.

Kontakt os på 22 67 13 02 eller mail@tarupfys.dk for mere information om behandlinger. Du kan også besøge vores klinik i Odense for at tilegne dig mere information omkring vores behandlinger.

Modtag behandling hos Tarup Fys i Odense